Intervallträning & styrkegympa

Plats:
Datum:
2019-12-10 (3 dagar kvar)
Tid:
18:00

Klockan 18-19 har vi tre samtidiga aktiviteter med samling vid Hökarängsskolans gymnastiksal:

Intervallträning -  Löpträning utomhus med olika former av intervaller och ibland sprintorientering. Passar alla åldrar från ca 13 år och uppåt. Start prick kl 18:00. Backintervaller, plats bestäms senare. Ansvarig Jesper L (OKS)

Lilla Intervallen - Löpträning anpassad för yngre, ca 10-13 år. Lekfulla intervaller och ibland sprintorientering.

Lilla Gympan - Inomhusträning i gymnastiksal, ta med skor och vattenflaska. Ålder 6-10 år. men som vanligt är även andra välkomna på målgruppens villkor. Yngre barn ska ha med förälder eller vuxen som känner barnet.

Klockan 19-20 är det styrkegympa för ungdomar och vuxna med varierande innehåll i Hökarängsskolans gymnastiksal under ledning av Anna