Intervallträning & styrkegympa

Plats:
Datum:
2019-12-10 (245 dagar sedan)
Tid:
18:00

Klockan 18-19 har vi tre samtidiga aktiviteter med samling vid Hökarängsskolans gymnastiksal:

Intervallträning -  Löpträning utomhus med olika former av intervaller och ibland sprintorientering. Passar alla åldrar från ca 13 år och uppåt. Start prick kl 18:00. Backe, 550 m Fagersjötoppen, karta. Sluta när täten når toppen eller efter 2:30 min. Vänd snabbt och jogga neråt max 3 min. Nästa intervall påbörjas efter 5:30 min. Kom ihåg att hålla till höger för att underlätta passage och ev möte. 6-8 upprepningar. Ta med pannlampa, men träningen kan genomföras utan. Ansvarig Jörgen H (SSK)intervaller och ibland sprintorientering.

Lilla intervallen. Ansvarig Kristina T (Söders)

Lilla Gympan - Inomhusträning i gymnastiksal, ta med skor och vattenflaska. Ålder 6-10 år. men som vanligt är även andra välkomna på målgruppens villkor. Yngre barn ska ha med förälder eller vuxen som känner barnet.

Klockan 19-20 är det styrkegympa för ungdomar och vuxna med varierande innehåll i Hökarängsskolans gymnastiksal under ledning av Anna