Långpass Källbrink

Plats:
Källbrinks IP
Datum:
2019-11-30 (215 dagar sedan)
Tid:
10:00

Långpass i skog tillsammans med OK Södertörn. Banalternativ för löpning mellan 0,5-2,5 timmar finns.

Just den här lördagen finns det tyvärr ingen lunch, orsakat av att klubstugan är uthyrd. Ta därför med något att äta. Eventuellt har vi tillgång till en annan lokal, annars sitter vi i omklädningsrummen. 

Observera också att långpasset nästa vecka är flyttat till söndag, detta för att passa in med Snättringes julavslutning samt för att ge möjligheter att springa 10mila-träningen med IFK Lidingö bredvid 10mila 2020-området lördag 7/12. Södertörn berörs ej av flytten då de har Skinkloppet på lördagen, men är självfallet välkomna på söndagen.

Start klockan 10:00, kom gärna några minuter innan så vi kommer iväg vid 10 :)