Teknikträning

Plats:
Harbrostugan/ Skyttbrink, Tumba
Datum:
2019-10-22 (254 dagar sedan)
Tid:
18:00

Tisdagar under höstsäsong innebär alltid högkvalitativa teknikträningar någonstans i södra Stockholm. Passar för orange grupp och uppåt, men alla är välkomna. Även vuxna motionärer kan delta!

Samling: 18:00 vid Harbrostugan, Skyttbrink, Tumba. Se karta: https://kartor.eniro.se/m/KxVnZ. Samling för SSK på parkeringen 

Åker du bil, räkna med några minuter extra från Huddinge pga vägarbeten på Huddingevägen mellan Tullinge och Tumba (dock är det inte längre enkelriktad trafik).

Banor: Nattorientering av långdistanskaraktär. Idag även en gul bana!

8,8 km
6,1 km
4,8 km
4,1 km
Orange 3,4 km
Gul 2,5 km

Kontroller markerade med reflexstavar

Genomförande: Dagens träning är en nattorientering i fin och ganska "snäll" terräng med mycket stigar och öppna höjder. Riktigt fint för nattorientering med andra ord! Ett riktigt bra läge att höja självförtroendet inför vinterns nattorienteringar.

Säsongen är nu i princip till ända, och träningen ligger veckan innan vår planerade vilovecka. Om ni har en egen träningsplan följer ni givetvis den, annars är rekommendationen att köra passet strax under tävlingsfart. Riskera ingenting i orienteringen men prova gärna att öka farten lite där du känner dig säker!

Läs hela PM här!

Samåkning: Skriv gärna i Snättringes Träningspepp-grupp på Messenger om du behöver skjuts. Det finns alltid plats för alla!

Om du har plats över i bil, skriv gärna också så kanske någon annan kan åka med dig. Tillsammans ser vi till att alla kan vara med! 

Anmälan: Ingen anmälan för medlemmar i SSK, bara att dyka upp. På plats finns en lista som du skriver upp ditt deltagande på, samt stryker dig själv när du är tillbaka så att vi vet att ingen är kvar i skogen

Välkomna!

Detta är sista teknikträningen för säsongen! V44 anordnas ingen träning (vilovecka) och v 45 startar vi vinterträningarna med intervaller och styrka från Hökarängsskolan.