Teknikträning sprint

Plats:
Sjödalsparken, Huddinge Centrum
Datum:
2019-09-24 (246 dagar sedan)
Tid:
18:00

Tisdagar under höstsäsong innebär alltid högkvalitativa teknikträningar någonstans i södra Stockholm. Passar för orange grupp och uppåt, men alla är välkomna. Även vuxna motionärer kan delta!

Samling: 18:00 i Sjödalsparken, Huddinge Centrum. Se karta: https://kartor.eniro.se/m/l593G 

Kartutdelning mm sker i Sjödalsparken. I och med att vi är centralt kan det bli svårt att lämna värdesaker vid samlingsplatsen, så lämna så mycket som möjligt hemma.

Parkering sker lämpligtvis i Forellgaraget, eller varför inte cykla hit? 

Banor och genomförande: Högintensiv sprintträning med 4 st slingor á 1-1,3 km. Samma bana för alla, man väljer själv hur många slingor/intervaller man vill köra.

Läs gärna hela PM här!

Kom ihåg att värma upp och jogga ner innan respektive efter träningen. Sprint är intensivt så värm upp ordentligt innan start. Vi kör gemensam start för de som vill ca 18.15 eller 18.20 så kom i tid så ni hinner värma upp ordentligt.

Ta med kartlyse eller pannlampa, det blir mörkt snabbt, men visa hänsyn till boende i området och skruva inte upp pannlampan på max. Skoval: Dubbfria OL-skor eller löparskor (metalldubb rekommenderas inte).

Samåkning: Skriv gärna i Snättringes Träningspepp-grupp på Messenger om du behöver skjuts. Det finns alltid plats för alla!

Anmälan: Ingen anmälan för medlemmar i SSK, bara att dyka upp. På plats finns en lista som du skriver upp ditt deltagande på, samt stryker dig själv när du är tillbaka så att vi vet att ingen är kvar i skogen

Välkomna!