Teknikträning

Plats:
Anna Lindhs park, Södermalm
Datum:
2019-09-17 (253 dagar sedan)
Tid:
18:00

Tisdagar under höstsäsong innebär alltid högkvalitativa teknikträningar någonstans i södra Stockholm. Passar för orange grupp och uppåt, men alla är välkomna. Även vuxna motionärer kan delta!

Samling: 18:00 vid Anna Lindhs Park, Södermalm. Se karta: https://goo.gl/maps/xtrGchJtwDbLyHcy9 

Kollektivtrafik eller cykel till samlingsplatsen rekommenderas, då det kan vara svårt att hitta parkering. Om ni ändå åker bil, parkera på närliggande gator enligt gällande regler. Kanske kan ni också erbjuda de som cyklar att lämna sin väska i er bil under träningen? Samlingsplatsen kommer inte att vara bevakad hela kvällen

Banor: Tre sprintslingor á 1,6-1,9 km styck. Även en orange bana finns på 2,5 km (vanlig sprintbana).

Genomförande: Sprintslingor med mycket vägval och intensiv kartläsning i stads ochparkmiljö. Spring gärna övningen i grupp (jämstarka löpare för extra sparring). Lång vila mellan de olika slingorna. Förbjudna områden förekommer för att göra vägvalen svårare (men är inte markerade i verkligheten).

Skor utan metalldubb rekommenderas. Ta gärna med ett kartlyse (men ingen superstark pannlampa så att vi bländar allmänheten). 

Visa hänsyn mot gående/bilister/cyklister i området- det är mycket folk i rörelse!

Läs hela PM här! 

Anmälan: Ingen anmälan för medlemmar i SSK, bara att dyka upp. På plats finns en lista som du skriver upp ditt deltagande på, samt stryker dig själv när du är tillbaka så att vi vet att ingen är kvar i staden!

Välkomna!