Teknikträning

Plats:
Segeltorps IP, Huddinge
Datum:
2019-05-21 (372 dagar sedan)
Tid:
18:00

Samlingsplats: Segeltorps IP, Kungens Kurva. Se kartlänk: https://kartor.eniro.se/m/UhIT5. Samling 18:00, ansvarig är Anders Karlsson. Glöm ej P-skivan på parkeringsplaten. Om ni cyklar går det bra att lämna väskan i någon annan SSK:ares bil

Övning: Idag är det sista träningen i långdistansblocket av teknikträningar, och det genomförs i de fina delarna av Gömmarskogen. Här bjuds det på många vägval med många fallgropar längs strecket- en långsträcka kan man bomma ordentligt på vägen dit. Så försök hitta ett flyt i orienteringen och att genomföra vägvalen på bästa sätt!

Läs PM för träningen här!

Som vanligt finns det banor i varierande längder (3,8-9,8km)och en orange bana! Skala 1:10 000 för alla banor.

Övrigt: Ingen anmälan behövs!

Observera också att p g a vårdatumstoppet så tränar vi inte på samma ställe som OK Södertörn decnna vecka! SSK tränar från Segeltorps IP och ingen annan stans.