Teknikträning

Plats:
Högdalstoppen, parkering längs Fagersjövägen
Datum:
2019-04-23 (306 dagar sedan)
Tid:
18:00

Tisdagar innebär teknikträningar under våren hela vägen fram till mitten av juni. Träningarna sker inom ett samarbete med flera andra klubbar och platsen för träningen varierar. Starttiden för träningen är alltid 18:00.

Bra, genomtänkta teknikövningar i varierad terräng. Det finns både långa och kortare banor och det finns alltid en orange bana också, så träningen passar från orange grupp och uppåt (mycket bra och genomtänkta övningar för seniorer också!)

Samling: På parkeringen vid stora grusplanen längs Fagersjövägen i Hökarängen. Se karta: https://goo.gl/maps/scdqaGtB5x12 

Övning: Stafetträning med många slingor och oväntade gafflingar. Gemensam start ger ett extra hetsmoment. Läs PM här! Det är rekommenderat att läsa noga- det är en del särskilda detaljer kring kartan!

Övrigt: Vi använder inte anmälan inför träningen utan det är bara att dyka upp om du vill träna (vilket vi hoppas att du vill förstås).