Teknikträning

Plats:
Mörtsjövägen, Balingsnäs
Datum:
2019-04-16 (313 dagar sedan)
Tid:
18:00

Tisdagar innebär teknikträningar under våren hela vägen fram till mitten av juni. Träningarna sker inom ett samarbete med flera andra klubbar och platsen för träningen varierar. Starttiden för träningen är alltid 18:00.

Bra, genomtänkta teknikövningar i varierad terräng. Det finns både långa och kortare banor och det finns alltid en orange bana också, så träningen passar från orange grupp och uppåt (mycket bra och genomtänkta övningar för seniorer också!)

Samling: Vid kurvan på Mörtsjövägen i Balingsnäs. Se karta: https://kartor.eniro.se/m/vWWq1

Övning: Stafetträning med gafflade banor och gemensam start. Starten sker prel. 18:20 så kom i tid så du hinner värma upp ordentligt! Alla banor startar samtidigt, utom orange bana som har en vanlig bana.

Läs PM här!

Övrigt: Vi använder inte anmälan inför träningen utan det är bara att dyka upp om du vill träna (vilket vi hoppas att du vill förstås).