Klubbträning

Plats:
Klubbstugan
Datum:
2018-09-13 (131 dagar sedan)
Tid:
18:00

Varje torsdag är det klubbträning från klubbstugan vid Källbrink. Träning finns för alla nivåer och åldrar. Efter träningen är bastun på och serveringen öppen. Träningen startar kl 18.00, samling vid klubbstugan.

Hoppeskutt och Orienteringsskola

Stjärnorientering/banor

Grön

Träning vid Dammtorpsvägen. Två korta banor.

Vit Gul

Träning mellan Dammtorpsvägen och Fullersta Kvarn. Vanliga banor.

Orange

Fart OL upp ned och på snedden vid Flottsbro. Samling 18.00 vid klubbstugan för gemensam transport till Flottsbro. De som vill kan också åka direkt till träningen och då är det samling kl 18.15 på parkeringen vid Flottsbro, den närmast backen.

Blå grupp, juniorer och seniorer samt övriga vuxna

Fart OL upp ned och på snedd. Parkeringen Flottsbro 18.15

Det blir fort mörkt nu, ca 19.45, så vi måste vara lite snabba iväg från klubbstugan. I bilarna 18:00 och för de som åker direkt är det samling på Flottsbroparkeringen, närmast backen. Snabbt utför, uppför och på tvärs. Stafettkaraktär, kul!