Klubbträning+nybörjarkurs

Plats:
Klubbstugan
Datum:
2018-08-23 (115 dagar sedan)
Tid:
18:00

Varje torsdag är det klubbträning från klubbstugan vid Källbrink. Träning finns för alla nivåer och åldrar. Efter träningen är bastun på och serveringen öppen. Träningen startar kl 18.00, samling vid klubbstugan.

Hoppeskutt och Orienteringsskola

Skärmhinderbana och karttecken

Grön Vit Gul

Två banor från ett bo. För gul, träning av kompass.

Orange

Blå grupp, juniorer och seniorer samt övriga vuxna

Tjeckisk stafett. En bana som går kors och tvärs över en kraftledning. Man springer i par där den ena startar, springer till förstakontrollen och tillbaka till kraftledningen. Vid kraftledningen växlas löpare 2 ut som tar kontroll 2 och sedan tillbaka till kraftledningen osv. Gemensam start, första lag i mål vinner!

Ju fler som deltar, desto roligare så kom kom!