Klubbträning

Plats:
Klubbstugan
Datum:
2018-08-16 (117 dagar sedan)
Tid:
18:00

Varje torsdag är det klubbträning från klubbstugan vid Källbrink. Träning finns för alla nivåer och åldrar. Efter träningen är bastun på och serveringen öppen. Träningen startar kl 18.00, samling vid klubbstugan.

 

Hoppeskutt och Orienteringsskola

Ingen träning, startar för terminen 23/8.

Grön Vit Gul

Stjärn-OL. En kontroll på kartan. Kartbyten vid boet.

Orange

Blå grupp, juniorer och seniorer samt övriga vuxna

Keps-OL. Parövning i intervallform med högt tempo. En löpare sätter ut en kontroll (keps) och kommer tillbaka. Den andra löparen i laget växlas ut, hämtar kontrollen (kepsen) och placerar den på nästa punkt. Gemensam start för alla lag. Först i mål har vunnit övningen! Ta med en eller flera kepsar!