Klubbträning

Plats:
Klubbstugan
Datum:
2018-02-01 (354 dagar sedan)
Tid:
18:00

Varje torsdag är det klubbträning från klubbstugan vid Källbrink. Träning finns för alla nivåer och åldrar. Efter träningen är bastun på och serveringen öppen. Träningen startar kl 18.00, samling vid klubbstugan.

Grön-vit grupp

xx.


Gul grupp

 xx.


Orange och blå grupp

Sprint-OL vid Myrstugeberget. Träningen körs tillsammans med juniorer, seniorer och vuxna. Ta med pannlampa och varma torra kläder att byta till efter passet. Samling 18:00 vid klubbstugan eller om man åker direkt till träningen 18:15 vid första parkeringsplatsen på Myrstugeberget.


Blå grupp, juniorer, seniorer och vuxna

Koncentrationssprint, Myrstuguberget. Sprintbana ca 3,5 km med tekniska svårigheter. Samling klubbstugan 18:00 för avfärd eller 18:15 vid första parkeringsplatsen på Myrstuguvägen.

Efter träningen är det 10MILA-samling, där alla är välkomna!