Hallands 3-dagars

Efter önskemål om reportage från tävlingar kommer här en rapport från Hallands 3-dagars som gick av stapeln mitten av juli. Om du vill läsa om topplaceringar blir du dock besviken...

Till avslutningen av årets sommarserie bjöd KIF in till en unik orientering i fantastisk skärgårdsnatur. Man kunde springa antingen på fredagen eller lördagen. En del stannade kvar och deltog båda dagarna. Enkelt att komma dit, 50 min med båt från Nynäshamn.

Det har kommit önskemål om reportage från senaste tävlingar där SSKare deltagit. Här kommer några rader från Gotlandstävlingarna i helgen.

Sommarens stora orienteringstävling, O-ringen, är över för den här gången. Efter en solig vecka i Örnsköldsvik kan vi summera veckan som bjudit på några framgångar för SSK, bland annat tre pallplatser!

Berättelsen om Frankrike

37 av Snättringes medlemmar var på träningsresa i Frankrike mellan den 30 mars och 6 april. Ni får här veta lite mer om resan genom Jakob Tedhamre, Ella Karlsson, Elin Wolgast och Cecilia Hectors berättelser.

I den andra delen av serien Countdown 10MILA här på Snättringes hemsida och Skubbaren är det dags för Göran Nilsson att berätta om några episoder från 10MILA. Han är Snättringes mesta 10MILA-löpare och en före detta "Långa nattens man"!