Berättelsen om Frankrike

37 av Snättringes medlemmar var på träningsresa i Frankrike mellan den 30 mars och 6 april. Ni får här veta lite mer om resan genom Jakob Tedhamre, Ella Karlsson, Elin Wolgast och Cecilia Hectors berättelser.

I den andra delen av serien Countdown 10MILA här på Snättringes hemsida och Skubbaren är det dags för Göran Nilsson att berätta om några episoder från 10MILA. Han är Snättringes mesta 10MILA-löpare och en före detta "Långa nattens man"!

I en kortare serie inför årets 10MILA minns vi några av Snättringes ögonblick i 10MILA-historien. Rune Rådeström berättar här om både positiva och mindre positiva händelser från tiden då han var seniorlöpare, och 10MILA såg ganska olikt ut mot vad det gör idag.

Var 4’e år arrangeras WMG som är Veteranmästerskap för idrottare 35 år och äldre. Det är 28 olika idrotter med 45 discipliner - och i år var Auckland på Nya Zeeland värd. Ca 30 000 atleter från 117 länder, av vilka ca 2000 var orienterare. Sprint och långdistans var på programmet, med kvallopp och därefter final med de 70 bästa i A-finalen, och övriga i B- och C-finaler.

Nyköpingslägret

Klockan var 16.00 den 24 mars och vi var 10 laddade ungdomar från Snättringe som skulle på läger med Skarpnäcks OL. Med oss hade vi Stefan som skulle hålla koll på oss.

Ny löpare - välkommen Valentin Koziavin

    1 fil

Valentin Koziavin från Vladivostok, längst sydöst i Ryssland, är en ny elitlöpare i klubben. Valentin hörde av sig till oss eftersom han vill utvecklas i nordisk terräng och få chansen att springa 10MILA med oss! Här kommer en intervju med honom.