5 lag!

Ja, vi har 5 lag på årets 25Manna. 125 löpare!

25Manna är Sveriges största orienteringsstafett och utser Världens bästa orienteringsklubb. Lagen består av 25 löpare och ska bestå av en blandning av åldrar och kön. Det finns korta sträckor och det finns mer krävande. I år avgörs stafetten lördag 7 oktober vid Lida Friluftsgård. Vi kommer att ha ett tält och det kommer bli bra häng för alla. De som inte springer följer förstås med för att heja eller för att hjälpa till med lagen.

Mer om tävlingen: https://www.25manna.se

Vi är, åtminstone än så länge, enda klubb med så många lag. Det är mäktigt! För att få ihop 5 lag krävs att de allra flesta löpbara är med i ett lag. Laguttagningen pågår och en preliminär trupp kommer att publiceras inom kort. Laguttagningen är inte lätt och det är lätt att missa något och därför är det bra om du kan meddela uttagningskommittén hur du ligger till. Hör gärna av dig till någon av nedanstående redan nu för att anmäla ditt intresse, för att bekräfta att du kan vara med eller för att meddela om du av någon anledning inte kan vara med.

Att ha fem lag på startlinjen är ett av målen i satsningen Top232023. 

25Manna är också vår största inkomstkälla. Vi arrangerar var fjärde år men även under mellanåren bidrar vi med resurser. Vi ska därför ställa upp med personal till parkering, marka och för att bygga arena. Även lista för funktionärsuppdrag publiceras inom kort.

Kontaktpersoner för laguttagning:

Damer 40+: gittan.gelius@gmail.com
Herrar 40+: stefan.gelius@gmail.com
Ungdom: karinwimmer@hotmail.com
Seniorer herrar: simon.hector@hotmail.com
Seniorer damer: frida.hector@hotmail.com

 

Uppdaterad senast: 2023-09-04 09:06:26 av Jörgen Hector

Skapad: 2023-09-03 19:57:18 av Jörgen Hector