25manna - preliminära lag + allt du behöver veta

    2 filer

Den 7 oktober är det dags för höstens stafetthöjdpunkt, 25manna! Tävlingen går i Vårsta i Botkyrka och Snättringe ställer upp med tre lag, plus ett antal funktionärer. Nu har nyheten uppdaterats med länkarna till allt du behöver veta som finns i botten av nyheten, men tyvärr finns lagen bara som fil.

Daladubbeln 14-15:e oktober

En av höstens höjdpunkter för alla ungdomar är Daladubbeln. Tävlingen går i närheten av Falun och är en partävling. Första dagen är det tvåmannastafett och andra dagen springer paret tillsammans. Öppen banor finns till vuxna.

Bra resultat på Stafett DM!

Ungdomarna gjorde finfina prestationer på Stafett DM, med segrar i klasserna D20 och H14. Dessutom ett silver i H16 och brons i D12 klassen. Bra gjort av alla ungdomar! Till nästa år ska vi även nå vårt mål att ha lag i alla ungdomsklasserna.

Var 4’e år arrangeras WMG som är Veteranmästerskap för idrottare 35 år och äldre. Det är 28 olika idrotter med 45 discipliner - och i år var Auckland på Nya Zeeland värd. Ca 30 000 atleter från 117 länder, av vilka ca 2000 var orienterare. Sprint och långdistans var på programmet, med kvallopp och därefter final med de 70 bästa i A-finalen, och övriga i B- och C-finaler.

Hjärtstartare

Styrelsen har köpt in en hjärtstartare till klubben! Den finns i medicinskåpet i klubbstugan.

Dags att måla

Det har blivit dags att måla om klubbstugan vid Källbrinks IP. Vi samlar så många som möjligt under helgen den 16-17 september och jobbar några pass och bättrar på den numera ganska slitna rödfärgen.