När det blir ljust på kvällarna kör vi igång med teknikträningarna. Första tillfället är tisdag den 28 mars med samling vid slutet av Reginastigen i Glömsta se länk http://kartor.eniro.se/m/wBek0. Träningen ingår i träningssamarbetet med andra klubbar och det är Snättringe som arrangerar den här gången.

Nybörjarkurs för barn

Välkommen med anmälan till vårens nybörjarkurs för barn! Vi kommer att ha en nybörjarkurs för barn från 8-12 år. Nybörjarkursen börjar torsdagen den 20:e april.

Tävlingspremiären har äntligen kommit till vår del av Sverige och årets första stafett kommer vara Måsenstafetten utanför Nyköping söndag 26/3. Det kommer bli ett bra genrep för 10mila med många lag, bl.a. fyra herrlag. Laguppställningarna för H17-lagen är nu spikade!

IP-sprinten resultat

Här finns resultaten från den avslutande delen på torsdagsträningen den 23 mars!

Ungdomserien 4 maj

Snättringe SK arrangerar en kretstävling i ungdomsserien torsdagen den 4 maj och nu behöver vi din hjälp!

Vi hoppas ni längtat efter tävlingssäsongen och vill vara en del i något av klubbens lag på Måsenstafetten som går den 26 mars. Snättringes herrtrupp satsar starkt mot 10MILA i år genom Project86. Som ett led i satsningen kommer vi att ställa upp på Måsenstafetten med så många lag som möjligt, helst ser vi att alla aspiranter till de två 10MILA-lagen deltar. Ungdomar! Se vilka som redan är anmälda