Följ med på en helkul orienteringsresa till Nyköping. Vi springer i grymt fin terräng i skogarna kring Byskhyttan, dessutom hinner vi med lite äventyr på Boda Borg i Oxelösund. Superbra

Vi har i dagsläget cirka fem utländska klubbmedlemmar som återkommande tränar med oss och tävlar i vårt namn. Vanligast är att de dyker upp i samband med stafetterna, i synnerhet 10Mila. Till årets 10Mila ser det just nu ut som att vi kommer förstärkas av fyra löpare.

Informationsträff om arrangörsgrupper

    1 fil

Tävlingskommittén har arbetat fram ett förslag på arrangörsgrupper för våra småarrangemang som KM och US-kretstävling m fl. De och styrelsen vill berätta mer om hur det är tänkt att fungera. Kom och lyssna!

Nu har vi genomfört hälften av blocken i Project73, 6 block har genomförts och 6 återstår till 10MILA. Dags för block 7 som är nattorientering, och det är många tuffa och bra träningar som väntar. Här är programmet!

Årsfest 10 Mars

Den 10 Mars är det dags för den traditionella årsfesten som brukar vara mycket uppskattad. I år är det 50-tal/folkparkstema som gäller. Varmt välkomna önskar festkommittén!

I Kristi himmelfärdshelgen ordnar klubben en resa till Sundsvall/Härnösand för att springa tävlingar i O-ringen-liknande terräng. Vi behöver intresseanmälan för att planera boende och resa.