Gästbok

Många deltagare på första tisdagsträningen

Kul att det kom många på vårens första tisdagsträning. Snättringe hade klart flest deltagare, 40 st, av alla klubbarna. Totalt var det 77 deltagare. Tyvärr blev det inget gemensamt fika i klubbstugan efteråt. Ingen hade med sig nyckel.

Rune, tis 28 mar 2017, 22:04

Någon som vill sälja Silva 6 Jet Spectra?

Är det någon som har kvar den gamla modellen av Silvas tumkompass Silva 6 Jet Spectra, känner att de inte behöver den längre och vill sälja? Om någon skulle ha Silva 6 Jet utan färgerna runt är jag intresserad av den också! Jag köper gärna eller byter mot Silvas nyare tumkompass Silva Race Jet! Jag söker vänsterkompasser.
Lägger till bilder så ni förstår vad jag menar för kompasser.

Bild Silva 6 Jet Spectra: https://cdn-media.sportamore.se/uploads/products/norcompass_typ_6_kompass_silva_001.jpg

Bild Silva Race Jet: http://www.olspecialisten.com/shop/1558/art58/h0749/21540749-origpic-dcf244.jpg

Hör av er på simon.hector@hotmail.com eller 076-939 21 39

Klubbtröja str. < 100cl

Är ute efter en klubbtröja till Alice. Efter helgens två miniknat i Ryssbergen vill hon också ha en egen ssk-tröja (eller hoppeskutt-tröja som hon uttrycker det).
Någon som har en över?
0723-123990

IP-sprint på torsdagens klubbträning

På torsdag kommer alla träningsgrupper ha en sprint på kartan på och runt Källbrinks IP som en del av träningen! Det kommer vara en kort sprint på bara några minuter med kartbyte så de som vill kan starta samtidigt och köra banorna direkt efter varandra, då börjar de med varsin bana. Kan bli tight om segern!

Träningsfixarna, tis 21 mar 2017, 23:41

Is + månsken

Fin is på Mörtsjön samt fullmåne; kvälls/nattur rekommenderas!

Anders B, sön 12 mar 2017, 12:38

Förbered dig inför tävlingssäsongen

Efter långpasset på lördag kommer Per Backlund prata om hur vi kan tänka för att lyckas med kommande orienteringsutmaningar. Start ca kl 13.00 och håller på max en timme. Plats Farstanäset

Gunilla, tor 9 mar 2017, 22:22

Fartfylld specialträning imorgon torsdag

Imorgon torsdag 9/3 blir det Tjeckisk stafett på träningen för blå grupp, juniorer och seniorer. En fartfylld träning som liknar enkla OL-intervaller med gemensam start. Det blir roligare ju fler man är, så kom och var med! Bra fartträning där alla kan vara med oavsett nivå! Reflexstavar vid kontrollerna utlovas!

David, ons 8 mar 2017, 17:58

Verner Westerberg

Vissa har kanske noterat dödsannonsen i veckans mitti för Verner Westerberg, född på Charlottendal 1922. Han var äldsta brodern Westerberg, och var mkt aktiv där under främst 90-talet med bygge av altanen, dass,brygga, ved- och verkstadsbod och diverse mindre smidesjobb. Han och bröderna hade ju smidesforman Fenderbolagen vid Glömsta gård. Historiens vingslag, som man säger...

Anders B, sön 5 mar 2017, 21:44

Bevakning av telefon och mail

Läser inlägget från Missing people. Betyder det att vi inte har någon som kollar klubbens mail eller att man inte når oss på telefon.

Bertil, tor 2 mar 2017, 18:15

Hjälp vid sök av försvunnen person

Hej! Jag har sökt er på mail och telefon under veckan. Men provar hör istället. Vi har ett sök av person planerat på söndag i Flemingsbergsskogen och undrar om ni vill hjälpa till. Minimiålder är 18 år. Hör av er till mig om intresse finns. På vår Facebooksida kan ni lösa mer om det söket. Med vänlig hälsning, Eric Steijer, Missing People Stockholm