Senaste nytt från styrelsen, mars 2024

Nytt styrelseår, samma styrelse! Tack alla ni som deltog på årsmötet i februari och aktiverar er i viktiga frågor för klubben. Det första styrelsemötet med nygamla styrelsen har varit och temat var stora arrangemang. 

O-Ringen 2027

Nu har avtalet för Stockholm 2027 signerats av O-Ringen och föreningarna som ska arrangera. Snättringe är med och aktiv i arbetet, nästa steg är att en projektledare ska rekryteras och under hösten kommer huvudorganisationen att byggas. Vilka roller som kommer att finnas inom arrangemanget kommer att bli klart senare under året men styrelsen hoppas att det är flera klubbmedlemmar som är engagerade. Vi vill göra ett riktigt bra och minnesvärt O-Ringen i huvudstaden både för alla deltagare och oss som är funktionärer!


25manna

25mannaföreningen, som har det övergripande ansvaret för 25manna har haft årsmöte. Snättringe har drivit frågan att vi jobba mer med kvalitetssäkring för att underlätta för alla arrangörer och inte bränna ut någon klubbmedlem då det är en stor insats som många gör. Vi har inte kommit hela vägen men arbetet pågår att utveckla och säkra arrangemanget. Ett förslag kom på årsmötet om ytterligare en stafett parallellt med 25manna, men för att inte öka komplexiteten i arrangemanget valde årsmötet att inte gå vidare med en ny stafett i nuläget. 


Arbetet med 25manna 2026 har nu fokuserats till tre arenor där en mindre grupp från Snättringe och Södertörn jobbar med förutsättningarna. Alla tre arenor ligger inom Huddinge och kommunen är positiva till arrangemanget, en avsiktsförklaring med kommunen är under arbete. 

 

Funktionärsinsats

En separat nyhet kommer om funktionärsinsats, men den uppmärksamme medlemmen kan redan nu hitta och anmäla sig till alla funktionärsinsatser för 2024 via Eventors klubbaktiviteter. Alla aktiva medlemmar bör sikta på att vara funktionär på minst 2-3 arrangemang då det är en viktig intäktskälla för klubben. Passa på att anmäla dig till de som passar dig redan nu!

Uppdaterad senast: 2024-03-10 17:05:15 av Oskar Forsberg

Skapad: 2024-03-10 17:04:46 av Klubbinloggning SSK