Nyheter

Cafévärdar hösten 2018

Snättringes ungdomar tränar de flesta torsdagarna vid klubbstugan. För att serveringen ska fungera måste alla föräldrar m. fl. hjälpas åt. Se mer.

Först kommer DM 2018 i långdistans och medeldistans 25-26 aug, sedan Luffarligan 19 sep, stödinsats på 25manna 6 okt och till slut Höstlunken 4 nov. Vi arrangerar därför att vi ska erbjuda andra löpare lika många starter som vi själva tänker springa under året och dessutom behöver vi pengarna för att kunna hålla igång vår verksamhet utan höga avgifter.

Sponsring/priser till DM!

Som många av er säkert redan vet arrangerar SSK tillsammans med IFK Enskede, DM lång och medeldistans den 25-26 aug i Sorunda.

För sjätte året i rad arrangerar Snättringe SK sommarlägret Huddinge Wild Camp, ett dagläger öppet för alla barn 8-13 år. Läs mer om lägret i nyheten eller på lägrets egen hemsida huddingewildcamp.se!

Skyhillpriset 2018

Skyhillpriset går till de löpare med bästa sträckplacering i klubbens dam- och herrlag i 10mila. I år går priset till Johan Calleberg och Vilma Karlsson. Ett stort grattis till er båda!

Klubben kommer att ställa upp med funktionärer på Midnattsloppet även i år. Vi behöver pengar till klubbens verksamhet så vi behöver 20 st funktionärer. Anmäl dig om du kan!

Läs äldre nyheter i arkivet.

   Visa alla nyheterna