Nyheter

Torsdag 1 februari kl 19.45, efter klubbträningen, inbjuder UK (uttagningskommittén) till 10-milasamling med information och diskussion kring årets viktigaste stafetter. Samlingen är öppen för alla intresserade och om du aspirerar på en plats i något av lagen till 10-mila bör du närvara vid denna samling.

Välkomna till den årliga ”Snättringe SK’s BadSprint Orientering” fredagen den 16/2 i området kring Huddingegymnasiet och Kvarnbergsskolan. Efteråt badar vi i Huddingehallens simhall.

Inbjudan till påskläger 2018

    1 fil

Äntligen är den här! Påsken närmar sig och med den såklart ett påskläger utomlands! I år går resan till Dijon i Frankrike och områdena däromkring. Alla är välkomna att delta! Här finns inbjudan, anmäl dig redan idag!

Det börjar bli dags att planera stafettsäsongen 2018 och dags för alla löpare att fylla i vilka stafetter ni vill springa under året. Speciellt viktigt är det fylla i 10MILA och Jukola så snart som möjligt så att vi vet hur många lag vi ska anmäla! Anmälningslistan gäller alla löpare i hela klubben.

Cafévärdar våren 2018

Snättringes ungdomar tränar de flesta torsdagarna vid klubbstugan. För att serveringen ska fungera måste alla föräldrar m. fl. hjälpas åt. Se mer.

Årsmöte

    3 filer

Välkomna till årsmöte onsdagen den 24 januari 2018 kl.19.00 i klubbstugan. Här hittar ni dagordning m m inför årsmötet.

Program - Block 5: Power

Nytt år, nya möjligheter! I block 5 fokuserar vi på Power - mjölksyreträning. Här är programmet och det finns massor att välja på dessa veckor, kolla in det här. Vi kör många tuffa träningar så att vi blir starka till säsongen!

Läs äldre nyheter i arkivet.

   Visa alla nyheterna