Nyheter

25manna - preliminära lag

    1 fil

Snättringe kommer i år ställa upp med hela fyra lag på 25manna i år! Stafetten går lördag 6 oktober på Järvafältet. Här är den preliminära laguppställningen.

Snättringe hade i helgen löpare på medel- och stafett-SM i småländska Hok, några mil söder om Jönköping. Som vanligt var det flera bra insatser och nyttiga erfarenheter att ta med sig!

Lag till stafett-DM

Höstens orienteringssäsong fortsätter och till helgen är det dags för natt- och stafett-DM vid Lida i Tullinge. På söndagens stafett har SSK hela 27 lag anmälda, flest av alla klubbar! Härifrån kan du hitta laguppställningar.

Med tre lag och glada barn ställde Snättringe upp på den klassiska Österåkerskavlen. Fina insatser i snabb skog, bäst klarade sig H15-20 laget med Albin på första, Cissi, Oskar John på andra och Isak på sista. En seger! Nu öser vi på nästa helg på stafett DM.

Fyra SSK:are i till final i medeldistans, samt två i B-final! Nu laddar vi för final lördag. Starttider: H18 Johan C 11.12, Jesper L 11.24, D20 Kristina T 12.57, H21 Simon H 14.24 (Mattias K 8.36 och Frida H 9.13 i B-finaler). Lycka till alla!

Riktigt bra vägval på långsträckorna bäddade för ett stabilt medaljrace. Vi säger grattis! Snättringe hade dessutom alla fem löpare på plats i A-final! [uppdaterad artikel]

Läs äldre nyheter i arkivet.

   Visa alla nyheterna