Nyheter

Vi arrangerar Huddinge trail

Den 2 december bjuder vi in dig och dina konkurrenter att mötas på stigarna runt Mörtsjön. Välj på 5,5 eller 11 km, eller 2,75 km för dig under 12 år. En rejäl urladdning eller söndagslunk det bestämmer du själv. Välkommen till premiärupplagan av Huddinge trail.

Årsmöte 30/1-19

Välkomna till Snättringe SK:s årsmöte onsdagen den 30 januari 2019 kl 19.00 i klubbstugan. Motioner ska vara styrelsen tillhanda senast 30 dagar före årsmötet. Med vänliga hälsningar Styrelsen

Klubbkläderna har kommit

Ni som beställde klubbkläder för en tid sedan kan nu hämta dem på torsdag 15/11 efter träningen från ca 19.15. Hälsningar Anneli och Anna (kontakt; anneli@christie.se)

Block 1: Build-up

    1 fil

Vi är i startgroparna för "Den bästa träningsvintern någonsin" och det första blocket av åtta i vinter är Build-up. I blocket finns tre delar: styrka, o-basics och uthållighet, läs mer om det här!

Snättringe blev tillsammans med IFK Enskede utsedd till "Årets arrangör" för DM medel och lång på StOF-konventet i lördags. Grattis till alla som var med och jobbade med DM!

Inbjudan Natt Sprint Cup #4- FINAL!

    1 fil

Välkomna på final i Natt Sprint Cup på torsdag 15/11! Efter ett par veckors uppehåll i NSC-serien är det nu äntligen dags att ta reda på vem som blir mästare i år. Som traditionen bjuder är det jaktstart som gäller. Banläggare Thomas Calleberg har förberett med korta & intensiva banor från Gömmarens västra spets. I nyheten finns fullständig inbjudan och startlista!

Läs äldre nyheter i arkivet.

   Visa alla nyheterna