Dags för städ- och fix i klubbstugan!

På lördag 17/2 efter långpasset ser vi till att städa lite i Källbrink och få lite vårsnyggt! Så kom och spring långpass, och stanna gärna lite extra så tar vi hand om vårt gemensamma hus. Eller kom bara för städningen! :)

Nej, det är inte världens roligaste uppgift att städa, vi vet. Men ibland måste man göra det också och vi behöver hjälp. Hoppas att ni kan hjälpa till på lördag 17/2. Ju fler vi är, desto enklare och roligare är det!

Vad ska vi göra?

  • Plocka undan saker. Det ligger papper, kartor, pynt och annat lite här och var. 
  • Ytstäda de ytor som inte städas i den "vanliga städrutinen" efter torsdagsträningar. Mötesrummet, rehabrummet, förrådet behöver städning. Även köket skulle behöva en ordentlig städning (hyllor, kylskåp mm).
  • Om vädret tillåter, frosta av frysen.
  • Slänga ut kvarglömt och andra sopor/återvinning.
  • Fixa gardinstängerna.
  • Rengöra luftvärmepumpen + byta filter i ventilationen.
  • Kanske kan vi göra ett ryck och bestämma de tavlor som ska få inreda stora salen?

Som ni ser är listan ganska lång på det löpande underhåll som krävs. Vår gemensamma insats är avgörande för att vi ska kunna använda klubbstugan varje torsdag på det sätt vi gör. Och så är det ju roligare om vi är fler som hjälps åt :)

Vi bjuder självklart på kaffe! Vi rensar också förrådet på det fika som kan finnas. Och så finns det ju lunch efter långpasset- och även ni som inte springer långpass kan anmäla er till denna! Se kalendern.

Alla kan hjälpa till oavsett ålder och erfarenhet!

Varmt välkomna!

Skapad: 2024-02-11 14:21:23 av David Hector