Vill du jobba på Huddinge Wild Camp i sommar?

Nu söker vi äntligen ledare till Huddinge Wild Camp 2024! Att vara ledare på Huddinge Wild Camp är roligt, spännande, utvecklande och kanske lite utmanande också. Är du möjligtvis den vi söker? Läs mer i nyheten om hur du gör för att ansöka!

För att beskriva platsen så noga som möjligt är texten kanske lite lång här nu, men räds ej! Vi börjar med de viktigaste två sakerna:

Ansökningsformuläret hittar ni här: https://forms.office.com/e/FzKTYR7zrX.  Vi vill gärna ha in svar så snart som möjligt men senast söndag 7 april.

Frågor och annat som ni undrar: Ställ dem till David Hector, 070 437 65 81 eller davhector@hotmail.com. Vi svarar gärna på frågor och diskuterar gärna med er hur ni vill göra!

Nu om jobbet:

Snart närmar sig sommaren och det är dags för Huddinge Wild Camp! Vill du vara med och bidra till att skapa sommarens roligaste lägervecka har du nu chansen! Det är ett utmanande och spännande jobb med mycket hårt arbete, men också många härliga stunder där man verkligen får mångfalt betalt för det hårda slit man har lagt ner.

Vi hoppas att du är intresserad! Som anställd jobbar du en eller flera av nedanstående veckor:

Vecka 25, 15-20 juni: Förberedelsedag: lördag, läger: söndag-torsdag

Vecka 26, 23- 28 juni: Förberedelsedag: söndag, läger: måndag-fredag

Vecka 27, 30 juni- 5 juli. Förberedelsedag: söndag, läger: måndag-fredag

Vecka 32, 4-9 aug: Förberedelsedag: söndag, läger: måndag-fredag

Vecka 33, 12-16 aug + 18 aug: Läger: måndag-fredag, städ: söndag

Allmänt om lägret:

Arbetsdagen under lägerveckorna börjar ca 07:45 och slutar senast 17:30, eller enligt överenskommelse med lägerchef. Ofta slutar vi tidigare än så. Som anställd förväntas du delta under alla lägrets dagar samt under hela förberedelsedagen. Sista veckan, vecka 33, är det ingen förberedelsedag men istället en städdag på söndagen efter lägret. Dessutom ingår en obligatorisk teambuilding- och utvecklingskväll. Datum för denna är preliminärt måndag den 27/5. Mer info kommer senare.

Du erbjuds också möjligheten att gå en förenklad barn- och ungdomsledarkurs inför lägret, för att göra dig mer bekväm inför sommarens uppdrag. Kursen hålls under en måndagskväll i maj, preliminärt måndag 20 maj. 

Vi söker i första hand dig som är född 2008 eller tidigare, men även du som är född 2009 är välkommen att söka. Vi kommer dock att prioritera de som fyller minst 16 år under året (08:or och äldre). 

Att sätta ihop en personalstyrka är svårt, och vi ska ta hänsyn till flera olika faktorer. Medlemmar i Snättringe SK och speciellt aktiva medlemmar har förtur. Sen behöver vi se till att vi har rätt kompetens och erfarenhet.

Springer du Jukola kan du inte jobba vecka 25. Vecka 26 planeras ett träningsläger så ska du med på det kan du inte jobba den veckan heller. (Det betyder också att vi extra mycket välkomnar sökande till vecka 25 och  26 eftersom det brukar bli svårt med personal)

Anställningsvillkor:

Lönerna inkluderar semesterersättning och andra eventuella tillägg. Lönen betalas ut som ersättning till idrottsledare och är därmed inte pensionsgrundande. Alla funktionärer får även lunch och mellanmål samtliga dagar samt en t-shirt. Lönen betalas ut efter avslutat läger. 

För att jobba på Huddinge Wild Camp måste du vara medlem i Snättringe SK, detta av försäkringsskäl. Är du inte medlem så blir du det innan lägrets start.

Du måste också kunna uppvisa ett giltigt utdrag ur belastningsregistret.

Oavsett vilken post du har förväntas du kunna arbeta självständigt men även i samarbete med vem som helst. Du förväntas ha en positiv attityd, vara mycket punktlig och alltid se till barnens och lägrets bästa. Du ska ha ett intresse för ledarskap, grundläggande orienteringskunskaper och givetvis förmåga att hantera barn. Tidigare ledarerfarenheter och pedagogiska kunskaper är meriterande.

Vi siktar på att skicka ut besked/planering inför sommaren ungefär två veckor efter sista ansökningsdag, då blir det den 21 april så typ då.

Fattar du ingenting av det som står här ovanför? Lugn, vi guidar er längs vägen såklart och vi går igenom allt på kick-offen så ni förstår!

Som anställd på Huddinge Wild Camp kan man ha följande roller:

Lägerchef, lön 5700 SEK – Huvudansvarig för lägret och sköter all kontakt utåt, har kontroll på att allt fungerar, löser eventuella krissituationer och fungerar som sambandscentral. Stöttar personal i alla situationer som kan uppstå och jobbar för att utveckla ledarna. Du har även ett personalansvar och rapporterar till projektledare, inklusive ett ekonomiskt ansvar. För denna roll måste du vara minst 18 år och helst ha körkort för bil.

Kvartersmästare/Ställföreträdande lägerchef, lön 5500 SEK – Du är mästare över kvarteret, alltså ansvarig för allt som INTE barnen gör tillsammans med sin ledare. Arbetet kan bestå bland annat av att förbereda för morgondagens aktiviteter, sätta ut material i skogen, kontrollera anmälningslistor eller planera grupper till eventuella lekar. Biträdande chef för de tillfällen då ordinarie lägerchef inte kan medverka. Du har förberedaren som din högra hand, så ni jobbar tätt tillsammans. Antingen kvartersmästaren eller förberedaren måste ha körkort för bil.

Hushållsarbetare, lön 5100 SEK – Huset är ditt ansvarsområde! Framför allt kommer du ägna mycket tid i köket, men också en hel del tid åt städning och annat fix. Arbetet är flexibelt och anpassningsbart på ett annat sätt än vad det är som ledare, men du har ofta ganska mycket att göra på morgonen. Två personer jobbar tätt tillsammans och ni delar upp arbetsuppgifterna som ni själva vill. De enda kraven är att måltiderna blir klara i tid, att hygienen hålls och att huset är rent och snyggt. Hur ni gör det är upp till er!

Ledare, lön 5100 SEK – Som ledare kommer du få ta ansvar för en grupp med ca 9 barn, och oftast leda den gruppen enskilt. Ibland slås fler grupper ihop enligt fasta konstellationer. Här kommer de flesta att jobba, med upp till åtta ledare per vecka. Du är ute i skogen i vått och torrt. Att du ser till att aktiviteten är säker är en självklarhet, dessutom ser du till att deltagarna har riktigt roligt! Du har ett schema att utgå från som du följer men som du anpassar som du bedömer lämpligt. Ett riktigt roligt uppdrag för dig som gillar att leka och vara ute!

Förberedare, lön 5100 SEK – Jobbar med förberedelser tillsammans med kvartersmästaren. Arbetet kan bestå bland annat av att förbereda för morgondagens aktiviteter, sätta ut material i skogen, kontrollera anmälningslistor eller hjälpa till i huset. Dessutom kommer det säkert bli något ”projekt” som du och kvartersmästare kan jobba på under sommaren. Helt enkelt, allt det där som inte ledarna hinner med! Är du händig och tycker om att snickra eller måla så är det ingen nackdel, är du inte det så är det heller inget krav och du kan lära dig längs vägen! Du eller kvartersmästaren måste ha körkort för bil (vi ser till att det löser sig när vi planerar personal).

Planering: Vi söker även dig som vill vara med i planeringsgruppen för årets läger vilket ger dig stora möjligheter att påverka. Arbetet är avlönat. Arbetet är flexibelt och du kan själv önska hur många timmar du vill lägga ner.

***
Så, nu har du läst allt. Är det fortfarande något du undrar, scrolla längst upp och kolla vem du ska ställa frågor till! 

Hoppas att vi ses i sommar!

Uppdaterad senast: 2024-03-19 08:29:23 av David Hector

Skapad: 2023-04-17 21:48:00 av David Hector