DalaDubbeln 15 - 16 Okt 2022 (anmälan senast 22 Sep)

Den 15-16 Okt bär det återigen av upp till Dalarna och denna traditionsfyllda barn- och ungdomstävling. Varmt välkomna att följa med!

Tävlingen går i närheten av Falun (i år är arenan vid Rupstjärn) och är en kul partävling. Första dagen är det tvåmannastafett och andra dagen springer paret tillsammans som en patrull.

Resan och tävlingen lämpar sig för barn och ungdomar från Vit nivå som kan springa en bana själv och upp till HD16. Prata gärna ihop er för att bilda lag, annars brukar det gå bra att hitta en ny kompis från Snättringe SK eller annan klubb och det hjälper vi ledare till med att ordna. Notera i anmälan om du redan har en lagkamrat eller vill ha hjälp med det. Det som är extra speciellt med Daladubbeln är att paren kan klä ut sig på söndagens tävling när de springer patrull tillsammans. Det är underhållande för publiken att se alla påhittiga utklädningar! Kolla in bilderna från tidigare år på hemsidan. https://daladubbeln.se/

Föräldrar är välkomna att följa med då vi behöver hjälp av alla medföljande vuxna för att genomföra resan (förare till minibussar, matlagning, städning etc). Det finns öppna banor i olika svårighetsklasser för vuxna att springa på bägge tävlingsdagarna. Till de öppna klasserna anmäler ni er själva (eller be om hjälp), men lagen anmäls gemensamt av oss som arrangerar resan.

Vi åker minibussar tur och retur till Huddinge, och bor som tidigare år på Tyllsnäs vandrarhem. Där lagar och äter vi gemensamt middag och frukost. Var och en tar med egna sängkläder, och vi ansvarar för städning av boendet innan avfärd på söndagen. http://www.tyllsnas.se

Om det är någon som måste ta egen bil så är bilersättningen 18,50 kr/mil vilket inkluderar bränslekostnad. Vi försöker fylla minibussar och eventuella bilar så bra det går.

I år har klubben bokat 55 sovplatser på Tyllsnäs. För de barn som har svårt att sova borta rekommenderar vi en förälder att följa med. För de barn utan medföljande föräldrar som behöver hjälp med lunchen på arenan lör och sön ska föräldrar stämma av att någon medföljande vuxen hjälper barnet vid behov.

 

Lördag 16 oktober morgon: Avresa tidigt på morgonen.

Lördag förmiddag: Anländer till tävlingsarenan och springer Stafett i par.

Lördag kväll: Middag på Tyllsnäs. Gemensam aktivitet och kvällsfika.

Lördag natt: Vi sover bekvämt på Tyllsnäs. Barnen brukar sova tillsammans i större rum men möjligheten att sova hos föräldrar finns också.

Söndag 17 oktober morgon: Frukost. Städning. Avfärd till tävlingsplatsen. Patrulltävling i par.

Avfärd efter tävlingen. Om det finns intresse att vara med på prisutdelningen så kan vi försöka planera så att vissa minibussar åker hem efter den.

Söndag tidig kväll: Hemma i Huddinge.

Kostnad: Max 550 kronor per person (ledare, vuxna och barn/ungdomar). Exakt avgift beräknas efter lägret, och det är även då avgiften ska betalas. I avgiften ingår resa från Huddinge tur och retur, logi, middag, kvällsfika och frukost.

OBS Extra kostnad tillkommer för luncher på tävlingsarenan om man inte har med sig matsäck.

Anmäl gärna så fort som möjligt, senast 22 sept.

Länk till anmälan för klubbaktiviteten på Eventor:

https://eventor.orientering.se/Activities/Show/16550

Frågor kan ställas till Henrik Norell: hnorell@kth.se

Skapad: 2022-09-08 06:29:02 av Henrik Norell