Nu julstädar vi klubbstugan!

Vår klubbstuga behöver lite omvårdnad då och då, och nu är det dags igen! På lördag den 11:e december, efter långpasset (och söndag 12:e) tar vi tag i det och städar vårt gemensamma hus. Din hjälp behövs!

Källbrink, vår klubbstuga, används flitigt men städas lite för sällan. Nu ändrar vi på det! Jul-fint ska vi såklart ha det!

När? Efter genomfört långpass lördag den 11 december, dvs från ca 13:00 och framåt. Även möjlighet att städa söndag 12/12

Vad? På schemat står bland annat:

  • Dammsugning, dammtorkning och köksstäd (frosta av frysen?)
  • Materialvård, inte minst allt som är kvar efter Höstlunken
  • Vi behöver också rengöra vår värmeväxlare som står för ventilationen i klubbstugan. Detta är ett lite större jobb som stugkommittén önskar hjälp med!
  • Allmänt fix, små reparationer osv. Egna idéer kan stämmas av med stugkommittén

Det finns dessutom möjlighet att fråga stugkommittén om de kommande renoveringsprojekten!

Hur? Du kommer, du städar! Easy!

Vem? Du som använder klubbstugan på något sätt, eller du som bara vill göra en gärning för klubben! Ju fler vi är, desto snabbare går det! Även barn och unga är välkomna!

Fika? Såklart!

Vinterstudion på TV? Ja!

Anmälan? Gärna, men inte nödvändigt (mest för att säkra fikatillgången...). Vi söker dock någon som kan tänka sig att ta sig an rengöringen av värmeväxlaren, meddela gärna i förväg om du kan tänka dig det!

Frågor? Ställs till stugkommittén som består av David Hector och Jesper Andersson. Mail till davhector@hotmail.com eller jesper.andersson@alleman.se. Telefon 070 437 65 81

Klubbstugan tackar på förhand för den kärlek den får! <3

 

Skapad: 2021-12-02 16:40:26 av David Hector