Intresseanmälan Smålandskavlen 26-27/10

Eftersom det inte blir något lag till Halikko kollar vi nu om det skulle finnas något intresse för att åka till Smålandskavlen. Tävlingen är en av Sveriges större och mer prestigefyllda stafetter, men Snättringe har ingen tradition av att åka. Kanske vill vi ändra på det i år?

 

INTRESSEANMÄLAN I EVENTOR

 

Tävlingen har både dag- och nattsträckor, se Inbjudan här. Herr- och damkavlarna har två nattsträckor på lördag kväll, därefter omstart söndag morgon utifrån nattens resultat. H16 och D16 har en nattsträcka och tre dagsträckor. DH12 (tre sträckor), H180 (tre sträckor) och D120 (två sträckor) har endast dagsträckor.

Smålandskavlen på Eventor

Kartprov och terrängbilder

Först ser vi om det blir något intresse, sedan löser vi praktiska saker som boende, resa, mm. Men resa ner kommer vara på lördagen och resa upp på söndagen. Resan till Åseda tar ca 4 h med bil från Huddinge. Resan kommer vara självfinansierad.

Uppdaterad senast: 2019-10-02 16:24:20 av Simon Hector

Skapad: 2019-10-02 16:19:36 av Simon Hector