Tisdagsträningar vintern 2018-2019

Tisdagen 6 november drar de högintensiva intervallerna och styrkegympan igång! Ny plats för i år är Hagsätrahallen. Nytt för i år är även alternativet Mjuka intervallen om man har skadeproblem eller av annan anledning inte kan köra på hårt underlag.

Samling kl 18.00 för Lilla och Stora intervallen. Efter intervallerna, kl 19, blir det styrkegympa inomhus. Träningarna sker i samarbete med Södertörn, Söders och Enskede. Målet är att vi ska ha bra kvalitet för elit som motionär. Fokus kommer ligga på att bygga styrka och syreupptagningsförmåga. Närmare vårsäsongen ökar intensiteten något med lite mer fartkaraktär. Vi försöker blanda underlag (löpstråken är ännu ej helt färdigrekade). Snöläge och halkrisk kommer att spela in men tanken är att det ska vara löparskor som gäller.

Nytt för i år är att om man pga skador eller liknande inte kan köra hårt underlag finns alternativet ”mjuka intervallen”.  Reflexbanor i lättlöpt terräng på stig eller liknande. Lampa behövs. Orienteringsskor är att föredra men ej nödvändigt. De flesta tisdagarna kommer Jim Christie leda detta pass om intresse finns. 

 För de yngsta finns lekgympa kl 18-19. 

I år utgår träningarna från ny plats, Hagsätrahallen!

 

På bilden framgår lämplig parkering och entré till hallen.
Damer har omklädnad 4 & 5.

OBS! Omklädningsrummen nyttjas även av stora hallen så lämna inga värdesaker. 

Hagsätrahallen

Uppdaterad senast: 2018-11-11 20:35:02 av Tobias Gelius

Skapad: 2018-10-22 09:40:17 av Tobias Gelius