Städ- och fixardag i klubbstugan den 18:e augusti

På lördag är det städ- och fixardag i klubbstugan. Kan du hjälpa till? Alla insatser är välkomna, stora som små, och alla kan hjälpa till oavsett ålder. Kom och ta hand om vårt fina hus!

Klubbstugan vid Källbrink används flitigt under hela året. Vi tränar året runt, håller möten och arrangerar både det ena och det andra i huset. Det är en jättefin lokal men liksom alla hus behöver den omvårdnad. Det ytstädas varje torsdag men det behövs mer ibland, och därför behöver vi en fixardag.

I veckan arrangeras Huddinge Wild Camp för sista veckan denna sommar och därefter ska det städas. I och med detta bjuder vi in hela klubben till att förutom städningen, också förbättra klubbstugan så att den fortsätter att förbli fin. Det handlar både om grovstädning och reparationer som måste göras. Tyvärr kolliderar denna dag med Midnattsloppet, men den snabbe kan hinna med båda uppdragen :-). Valet av dag beror helt enkelt på att huset ändå skulle städas denna dag och varför inte utnyttja den organisation som redan finns?

Den som har förslag på projekt att fixa i klubbstugan är välkommen att inkomma med dessa! Annars är förhoppningen att hinna med lite eller allt av följande:

  • Måla klart de röda delarna på huset (en kortsida är ännu inte målad sedan förra året)
  • Måla fönsterbleck
  • Sortera & slänga saker i förrådet, expeditionen & boden. Vi kör några varv till soptippen...
  • Damma i hela huset
  • Skura golv
  • Laga/ byta trasiga armaturer

Kan du hjälpa till? Toppen, alla insatser är välkomna. Anmäl dig i förväg på Eventor (klicka här). Berätta gärna också då vad du vill göra. Ansvarig ser till att allt material som krävs finns tillgängligt.

Tid? Drop-in 10-16 (eller om någon vill fortsätta efter 16 så är det förstås helt okej men då är det ju Midnattsloppet!)

Det går också bra att anmäla intresse direkt till ansvarig David Hector på davhector@hotmail.com. Ev frågor ställs också hit.

Tack för er insats till klubben!

 

Skapad: 2018-08-12 17:33:59 av David Hector