Upptakt inför Jukola och utvärdering av 10Mila

Project73 Jukola edition! Torsdag 17 maj, efter träningen, har vi upptaktssnack inför den finska klassikern och utvärdering av vår insats på 10Mila.

Project73 går vidare, samma mål, men vi riktar nu fokus mot de finska skogarna kring Lahti! Vi träffas i klubbstugan efter klubbträningen torsdag 17 maj för att gå igenom lite av vad som väntar. UK är mycket intresserad av att höra vad just du har för tankar kring Jukola. Vilken sträcka skulle du helst vilja springa? Hur ska vi förbereda oss? Vill du kanske hänga med som lagledare på en av årets roligaste resor? Kom på träffen! Om du är intresserad av att springa är det hög tid att anmäla intresse på Eventor eller prata med någon av oss i UK.

Vi tänkte samtidigt även passa på att utvärdera vår insats på 10Mila. Vad fungerade bra, vad kan vi förbättra till kommande stafetter? Alla är välkomna att deltaga.

Sommarvarma hälsningar / UK

Skapad: 2018-05-09 11:08:26 av Tobias Gelius